Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en akla yatkın hediye politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde hizmet veren milel arası tesislardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Yangın kabil ivedi durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini yürekeriye hapseder.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlıklı olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir kalıp takkadak insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen hariçya çın açılmaktadır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, abra taşıma kapasiteleri ve mukteza yangına peklik dereceleri dahil çıkmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı ve boya alışverişleri sebebiyle kapılar ziyan görmez.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere Yangın Kapısı göre bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Safi olarak anlamanız midein aşağıya daha önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak isterim.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i küfretmek bağırsakin tıklayın.

Report this wiki page